• Son Eklenenler

    Türkiyenin Bilgi Blogu, Blogger Destek

    Ücretsiz Firma Ekle
    loading...

    20 Ağustos 2011 Cumartesi

    Facebook’ta herkesi davet etme kodu!

    Facebook Türkiye’ye girdiğinden beri ortalıkta çeşitli JavaScript komutları dolaşıyor. Bilirsiniz, FacebooK’ta bir etkinliğe, sayfaya veya gruba davet ederken seçmeniz gerekir. Bu JavaScript kodlarından bazıları bu davet ekranlarında tüm arkadaşları seçmeye yarıyordu. Bunlar zamanla Facebook tarafından engellendi.

    Bu kodlar sürekli üretilmeye devam edildi. Son olarak güncel bir tanesine rastgeldim ve işte o kod:

    javascript:elms=document.getElementsByName("checkableitems[]");for (i=0;i<elms.length;i++){if (elms[i].type="checkbox" )elms[i].click()};
    


    Peki nasıl kullanacağız?

    Herhangi bir etkinlik, grup veya sayfaya girip, “arkadaşlarına öner” veya ona benzer bir linke tıklıyoruz. Davet penceresinin yüklenmesini bekliyoruz, tüm arkadaşlarınız görünene ve tarayıcınızdaki yükleme halkası durana kadar bekleyin. Sonra tarayıcı farketmeksizin, adres çubuğunuza kodu yapıştırıp bekleyin. Arkadaş sayınız ortalamanın üstündeyse biraz bekleme durumu oluyor. Bu sırada bir şeyi kurcalamayın, tarayıcı takılmış gibi görünecek. İşaretleme işi bittiğinde tüm arakdaşlarınız mavi tikli olacak. Davet gönderme butonuna tıklayınca tüm arkadaşarlarınızı davet etmiş olacaksınız.

    http://www.mrtcntn.com

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    -> "Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
    -> "Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.
    -> Yorum yazarken anlaşılır olmaya ve Türkçe yazım kurallarına uymaya çalışınız!

    loading...

    Uyarı

    Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.


    Bilgitc.blogspot.com makale ve sağlık yazılarınızın telif hakkını gözetmektedir. Eğer yazınızın bu sayfada yer almasını istemiyorsanız veya belirli bir kaynağa yönlendirilmesini istiyorsanız lütfen bu linke tıklayarak bizimle temasa geçin

    İletişim Formu

    Ad

    E-posta *

    Mesaj *