• Son Eklenenler

    Türkiyenin Bilgi Blogu, Blogger Destek

    Ücretsiz Firma Ekle
    loading...

    27 Temmuz 2017 Perşembe

    Basit Kalori Yakma Yöntemleri

    Basit Kalori Yakma Yöntemleri

    Diyet yapmadan, sıkıcı kurallar denizinde boğulmadan kilo kaybetmek ister misiniz? Bu soruya cevabınız evetse bu yazıyı mutlak suretle okumanız gerekir­­. Basit önerilerle diyet yapmadan 500 kalori harcayarak kısa zaman­da ne olduğunu bile anlamadan fit bir bedene sahip olmanız olanak­lı­. Yapmanız gerekli olan tek şey; kendinize yeni bir program oluşturmak ve bu programı uygulamak­.

    Kahvaltı alışkanlığınızı değiştirerek 500 kaloriden kurtuluk

    Kahvaltıda beyaz ekmek, poğaça, simit tüketmek gibi alışkanlıklarınız var ­ise hemen  bırakın­. Saymış olduğumuz bu kalorili ve sağlıksız besinleri tüksetmek yerine yulaf ezme­si + süt + taze meyve tercih ederseniz kahvaltıda alacak olduğunuz boş 500 kaloriden  kurtulmuş olursunuz. Üstelik sağlıklı bir tercih de yapmış olursunuz­. Yulaf ayrıca sizi uzun süre tok tutacaktır­­.

    Hareket etmekten kaçınmayın

    15 dakikalık tempolu yürüyüşün, tam 100 kalori yaktırdığını biliyor musunuz? Günlük düzenli yürüyüş yapın ve daha fazla hareket etmeyi yaşam felsefeniz haline geti­rin. Bu şekilde 500 kalori yakmanız çok ama çok kolay­. Asansör kullanmayı unutun, birkaç durak önce inip yürümeyi tercih edin­.

    Yemekleri yerken iyice çiğneyin

    Yiyeceklerinizi daha çok çiğnemek si­zin daha çabuk doymanıza ve ötürüyle daha az kalori almanıza yardımcı olacaktı­. Yapılan incelemeler yiyeceği 40 defa çiğneyenlerin, 15 defa çiğneyenlerden  %12 oranın­da daha az kalori aldığını kanıtlamıştır­­. O hal­de yiyecekleri tüketirken  mutlak suretle fazla çiğnemeye özen  gösterin­.

    İçeceklerinize dikkat edin

    Şekerli içecekler, alkol ve kremalı kahvelerin kalori deposu olduğunu unutmayın­. Şekerli içecekler yerine evde taze meyve sularınızı kendiniz hazırlarsanız en  az 500 kaloriden  kaçınmış olursunuz­. Elbette meyve suyunuza şeker ilave etmeyerek­.

    Tabağınızdakileri illa bitireceğim diye uğraşmayın

    Tabağınıza aldığınız yemeğin hepsi­ni bitirmeye uğraşmayın­. Her öğünde tabağını­zın mutlak suretle çeyreği kadarını yemeden  bırakın ­. Böylelikle gün içerisinde 500 kaloriden  kurtulmuş olursunuz­.

    İlgili aramalar: basit kalori yakma yöntemleri, spor yapmadan kalori yakma, diyet yapmadan kalori yakma

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    -> "Anonim" seçeneğiyle isim vermeden yorum yazılabilir.
    -> "Adı/URL" seçeneğiyle sadece isim verilerek de yorum eklenebilir.
    -> Yorum yazarken anlaşılır olmaya ve Türkçe yazım kurallarına uymaya çalışınız!

    loading...

    Uyarı

    Bu sitedeki içerikler tanı ve tedavi amaçlı değil, tamamen bilgilenme ve sağlıklı kalma konusunda tavsiye amaçlıdır. Burdaki bilgilerin tanı ve tedavi amaçlı kullanılmasından doğacak sonuçlardan sitemiz sorumlu tutulamaz. Sağlık ile ilgili bir probleminiz olması durumunda bir doktora başvurmalısınız.


    Bilgitc.blogspot.com makale ve sağlık yazılarınızın telif hakkını gözetmektedir. Eğer yazınızın bu sayfada yer almasını istemiyorsanız veya belirli bir kaynağa yönlendirilmesini istiyorsanız lütfen bu linke tıklayarak bizimle temasa geçin

    İletişim Formu

    Ad

    E-posta *

    Mesaj *